< tilbage 09-04-2024 - 11:13

Biomasseanlæg til Savværker

Biomasseanlæg til Savværker: Bæredygtig Opvarmning med Bark

Er din savværksvirksomhed klar til at tage et grønt skridt fremad? Ønsker du en energiløsning, der ikke kun er effektiv, men også skåner miljøet? Hoelgaard Energy præsenterer vores nyudviklede biomasseanlæg, der er skræddersyet til savværker og bruger bark som brændsel. Lad os udforske, hvorfor vores system er den optimale investering for dig.

 

1. Bæredygtighed og Miljøvenlighed

Vi har mere end 35 års erfaring inden for biomasseanlæg og ved, at bæredygtighed er nøglen. Vores anlæg er designet til at udnytte bark fra savværker som en ren og CO2-neutral energikilde. Her er, hvorfor det betyder noget:

Lavt CO2-Aftryk: Ved at bruge bark som brændsel efterlader vi ingen klimabelastning. Når barken brændes, frigives kun den CO2, som træerne absorberede under deres vækst. Det er en lukket proces, der passer perfekt til vores miljømål.

2. Skræddersyede Løsninger til Savværker

Vi forstår, at savværker har unikke behov. Vores biomasseanlæg tilpasser sig forskellige størrelser og kapaciteter. Uanset om du er en lille eller stor virksomhed, kan vores system imødekomme dine krav. Her er hvordan:

Effektiv Barktørring: Vores anlæg sikrer optimal fugtreduktion i barken. Fra 60-80% luftfugtighed til en knasende tørhed på 15%, bliver den tørrede bark til et højkalorisk brændsel klar til forbrænding.

3. Robust Design og Driftssikkerhed

Vores anlæg er bygget til at modstå de hårdeste miljøer. Her er, hvad der gør os unikke:

Ekstrem Brændstofkvalitet: Vi har udviklet brændstofstyringssystemer, der håndterer selv de mest udfordrende barkkvaliteter. Farvel til uventede driftsstop!
Lang Levetid: Kvalitetskomponenter sikrer minimal nedetid. Vores anlæg er lettilgængelige og bygget til langvarig drift.

4. Emissionsovervågning og Effektivitet

Vores forbrændingssystem har:

Lave Emissioner: Optimeret forbrænding minimerer NOx, CO og støvudledning. Vi overholder alle myndighedskrav.
Økonomisk Drift: Vores anlæg leverer effektiv varmeproduktion og reducerer omkostningerne for dit savværk.

5. Ekspertvejledning og Support

Vi stopper ikke ved installationen. Vores team giver løbende support og rådgivning. Vi er investeret i din succes.

Er du klar til at løfte dit savværk til nye højder? Kontakt os i dag på Tlf: 24258138 eller send en e-mail til [email protected]. Lad os sammen skabe en bæredygtig fremtid!

< Tilbage